Recepty > kuře > marinované řízky naruby
Potřebné suroviny:
plátky kuřecího masa
Marináda: olej, vaječný bílek, česnek, bazalka nebo pažitka, mletý pepř, sůl, worcesterová omáčka, solamyl, strouhanka, vejce, olej
Postup přípravy:
Plátky kuřecího masa mírně naklepeme a naložíme přes noc do marinády. Druhý den obalíme ve strouhance, rozšlehaných vejcích a osmažíme.
Podáváme s hranolky, brambory, bramborovou kaší + oblohou.
Další jídla:
Kuřecí směs s těstovinami posypaná parmezánem.
Hovězí guláš podáváme s knedlíky nebo chlebem.
Zapečené kotlety s brambory a šlehačkou podáváme se zeleninovým salátem.
Kuřecí nudličky s rýží usmažíme na oleji.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Kuře pečené na zelí a slanině dopečeme tak, aby mělo křupavou kůrčičku.
Čínské nudle se zelím krátce podusíme.
Kuře se sýrovou omáčkou přelijeme.
Masová směs na tousty recept na přípravu.
Hovězí plátky na houbách s rýží.
Kuřecí kousky s nivou podáváme s těstovinami.
Marinované kuřecí řízky podáváme s hranolkami.
Cuketa na kari připravená na pánvi wok.
Recept na kuřecí směs
Recept na přípravu jídla marinované řízky naruby přináší na talíř inspiraci.