Recepty > vepřové maso > marinované vepřové kotlety rošťák
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
5 vepřových kotlet, sůl, pepř, olej
Marináda: 3 celá vejce, lžíce plnotučné hořčice, lžička magi, lžíce worcestrové omáčky, 1/2 lžičky mletého pepře, 1/2 lžičky mleté papriky, velká lžíce Solamylu
Postup přípravy:
Vepřové kotlety naklepeme, osolíme a opepříme.
Z výše uvedených surovit vytvoříme marinádu, do které vložíme kotlety a necháme alespoň 3 dny uležet v lednici.
Poté kotlety osmažíme na rozpáleném oleji.
Podáváme s brambory jako přílohou.
Další recepty:
vepřové maso v mrkvi, marinovaná vepřová žebra, vepřové maso na žampionech, džuveč, vepřové kotlety, vepřová pečeně na česneku, vepřové kotlety na houbách, vepřové maso marinované v česnekovo-feferonkové marinádě, medová marináda, pivovarský tokáň, domácí klobásy, vepřové plátečky po zahradnicku, marinované vepřové kotlety
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.