Recepty

Recepty > vepřové maso > marinované vepřové kotlety rošťák

Recept - Marinované vepřové kotlety rošťák

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

5 vepřových kotlet, sůl, pepř, olej
Marináda: 3 celá vejce, lžíce plnotučné hořčice, lžička magi, lžíce worcestrové omáčky, 1/2 lžičky mletého pepře, 1/2 lžičky mleté papriky, velká lžíce Solamylu

Postup přípravy:

Vepřové kotlety naklepeme, osolíme a opepříme.

Z výše uvedených surovit vytvoříme marinádu, do které vložíme kotlety a necháme alespoň 3 dny uležet v lednici.

Poté kotlety osmažíme na rozpáleném oleji.

Podáváme s brambory jako přílohou.

Další recepty:
vepřové maso v mrkvi, marinovaná vepřová žebra, vepřové maso na žampionech, džuveč, vepřové kotlety, vepřová pečeně na česneku, vepřové kotlety na houbách, vepřové maso marinované v česnekovo-feferonkové marinádě, medová marináda, pivovarský tokáň, domácí klobásy, vepřové plátečky po zahradnicku, marinované vepřové kotlety

Recepty
Externí odkazy

Recepty chutnají doma i u přátel.


Yin.cz prináší informace nejen o jídle.