Recepty

Recepty > polévky > masové knedlíčky do polévky z králičího masa

Masové knedlíčky do polévky z králičího masa recept

Suroviny potřebné pro přípravu:

150 g masa z králíka, 1 celá králičí játra, 1 malá cibule, 1 žemle, 30 g másla, 1 lžíci hladké mouky, 1 vejce, 3 stroužky česneku, sůl, majoránka, mletý bílý pepř, strouhanka

Recept na přípravu:

Maso, játra a cibuli umeleme, promícháme s namočenou žemlí, máslem, moukou, vejcem a česnekem utřeným se solí. Dochutíme majoránkou, mletým pepřem a podle potřeby zahustíme strouhankou. Ze směsi vytvarujeme malé knedlíčky které vaříme zvlášť ve slané vodě 10 minut. Nejprve vyzkoušíme jeden a když se nerozvaří, vložíme do vařící vody ostatní.

Další recepty:
Hovězí Eintopf povaříme a podáváme.
Polévka s knedlíčky z králičích jater které zavaříme.
Játrová omáčka se zakysanou smetanou a rýží jako přílohou.
Tyrolské knedlíčky do polévky zaváříme.
Krémová chřestová polévka do které přidáme přidáme kousky vychlazeného másla.
Chřestový krém krátce povaříme.
Játrová knedlíčková polévka di které přidáme nudle.
Bramboračka s ovesnými vločkami, rozemnutou majoránkou a pažitkou.
Zelňačka s uzeným masem s nasekaným koprem.
Chřestová omáčka z chřestu.
Hovězí vývar se zeleninou ve kterém zavaříme kapání, nočky či rýži.
Kuřecí maso s lečem podáváme s bramborovými hranolky.
Fazolačka s uzeným masem dosolená dle chuti je perla kuchyně.
Králičí polévka se smetanou

Recepty
Motto

Masové knedlíčky do polévky z králičího masa přináší na talíře svoji vytříbenou chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.