Recepty > vánoční cukroví > medvědí tlapky z tatranek
Suroviny které budeme potřebovat pro přípravu tohoto receptu:
3 čokoládové tatranky, 36 dkg hladké mouky, 10 dkg cukru, 1 ztužený tuk (může být Omega), 1 slepičí vejce, 2 lžíce strouhaného kokosu
Postup přípravy:
Tatranky nastrouháme, přidáme všechny ostatní suroviny, dáme do formiček, upečeme v předem vyhřáté troubě a po upečení obalujeme v cukru.
Další recepty:
Nepečené arašídové trubičky namáčíme v čokoládě.
Perníčky vánoční cukroví zdobíme polevou.
Vánoční cukroví plněné trubičky po zaschnutí plníme krémem.
Vosí hnízda s kokosem posadíme je na hnědé piškoty.
Žloutkové rohlíčky slepujeme marmeládou.
Žloutkové košíčky poléváme čokoládou.
Žloutková kolečka obalíme rozdrcenými ořechy.
Ruské ořechy slepujeme krémem vyšlehaným z másla a salka.
Slepované vánoční cukroví s kávovou náplní ozdobíme bílou čokoládou.
Mandlové trubičky plníme po vychladnutí krémem.
Oříškové pusinky tvoříme pomocí lžičky.
Medvědí tlapky obalíme v cukru.
Sněhové rohlíčky s krémem a čokoládou.
Vánoční cukroví medvědí tlapky
Medvědí tlapky z tatranek přináší na vánoční stoly recept na tuto pochoutku.