Recepty > omáčky > mexická salsa
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
4 rajčata, 2 stroužek česnenku, 1 lžička koriandru, 1 lžíce chilli, sůl
Jak připravit tento recept:
Rajčata spaříme a oloupeme. Vybereme z nich měkké středy se semínky a dužinu nasekáme najemno. Česnek oloupeme a nasekáme. Koriandr rozdrtíme. Rajčata vložíme do hrnce a podusíme. Přidáme česnek, koriandr, chilli a trochu vody. Svaříme do požadované hustoty.
Podáváme k pečivu.
Další recepty:
Sojové maso na kmíně s těstovinami.
Majonéza z mléka dochucená solí.
Meruňková omáčka k masu dochutíme a necháme vychladnout.
Zelná polévka s uzeným masem dochutíme a podáváme.
Hořčicová omáčka ke které přidáme kyselou smetanu.
Dršťková polévka z hub s pečivem.
Kuře na medu, česneku a zázvoru na marinádu.
Boloňské špagety s mletým masem posypané strouhaným sýrem.
Majonéza za 5 vteřin vyšlehaná.
Cuketa na kari vaříme, dokud mléko nezhoustne.
Švestková omáčka k masu s kouskem celé skořice.
Koprová omáčka se smetanou.
Majonéza bez vajec do které můžeme vmíchat nakrájené kyselé okurky.
Mexická tortila s kuřecím masem
Dozvíte se zde, jak se připravuje mexická salsa a recept na přípravu.