Recepty > kuře > mexický kuřecí guláš
Potřebné suroviny:
100 g kuřecího masa, 1 lžička olivového oleje, cibule, 60 g sterilovaných červených fazolí ve slaném nálevu, 20 g kečupu, majoránka, 1 stroužek česneku, lžička mleté sladké papriky, sojová omáčka (asi lžička, podle chuti), 5 g solamylu, chilli
Postup přípravy:
Na oleji si orestujeme cibuli a kuřecí maso tak, aby zbělalo, poté přidáme česnek a zalijeme vodou. Nakonec přidáme kečup, mletou papriku a fazole. Přivedeme k varu a v troše vody si rozmícháme lžičku solamylu a guláš jím zahustíme. Dochutíme sojovou omáčkou a chilli. Podáváme s chlebem.
Další jídla:
Kuře na paprice můžeme podávat například s knedlíkem.
Kuřecí směs s těstovinami posypeme parmezánem.
Plněná hovězí roláda s rýží.
Kuřecí maso na kari s rýží jako přílohou.
Pečené kuře na bílém víně necháme prohřát.
Kachní stehna se zelím pečeme za průběžného polévání.
Těstoviny s listovým špenátem a zbytkem parmezánu.
Zelňačka s fazolemi ke které přilijeme šlehačku.
Drůbeží játrová paštika na kterou položíme lžíci másla.
Kuřecí stehna na zelí pečeme, až se udělalá křupavá kůrčička.
Kuře na víně povaříme.
Medové kuře se zelím a žampiony
Recept na přípravu jídla mexický kuřecí guláš.