Recepty > polévky > milánská rýžová polévka
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
40 g másla, 20 g cibule, 100 g rýže, 100 g hovězího morku, 100 g žampionů, 100 g telecího masa, 1 litr masového vývaru, 100 g strouhaného čedaru, sůl, mletý pepř
Recept na přípravu:
Na rozehřátém másle zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme přebranou opranou rýži, hovězí morek nakrájený na plátky, očištěné maso. Vše zalijeme vývarem, osolíme, opepříme a vaříme 30 minut. Polévku podáváme horkou, posypanou strouhaným sýrem.
Další recepty:
Maďarský kuřecí perkelt do kterého protlačujeme sítem na halušky těsto.
Jemná cibulačka je ochucena nadrobno nakrájenou pažitkou.
Zelňačka s fazolemi do které přilijeme šlehačku.
Bramborový guláš s fazolemi podáváme s chlebem.
Kulajda s koprem a vejci pokud ji máme radši sladší, přidáme cukr.
Kuřecí polévka se žampiony a drobně pokrájenou pažitku.
Koprová kulajda do níž vmícháme na kousky pokrájená vejce.
Zelňačka s mrkví chutná nejlépe druhý den.
Rýžová kaše s meruňkami i se šťávou.
Kokosová rýže je recept indické kuchyně.
Luštěninová polévka na jejíž přípravu použijeme čočku a hrách.
Chlebová polévka se sýrem a šálkem smetany.
Hlíva s těstovinami dochucený bylinkami.
Polévka cibulačka se sýrem
Ochutnejte recept milánská rýžová polévka.