Recepty > polévky > milenina drožďová polévka
Suroviny potřebné pro přípravu:
Suroviny jsou vypsány v roceptu.
Recept na přípravu:
Na rozehřátém oleji dozlatova a dokřupava vysmahneme droždí - na 2 litry polévky počítáme 4 kostky droždí. Zvlášť v hrnci vysmahneme na malé kostičky nakrájenou slaninu, přidáme 3 lžíce krupičky a osmahneme. Poté zalijeme vodou, přidáme nakrájenou polévkovou zeleninu a uvaříme do měkka. Do hotové polévky přidáme sekanou zelenou petrželku a chřupavé droždí.
Další recepty:
Krémová bramboračka s nepříliš tuhou šlehačku.
Dětský boršč ozdobíme lžící kysané smetany.
Soljanka z hovězího masa se smetanou a olivami.
Saská soljanka se smetanou.
Česnekový dip na brambory dochutíme mletým pepřem.
Drožďová polévka s kapáním které necháme krátce povařit.
Polévka z uzené ryby do které vmícháme rybí maso.
Zelný salát se slaninou kterou opečeme dokřupava.
Boršč z hovězího masa podáváme se smetanou.
Šťovíková omáčka k masu, rybám či minutkám.
Kuřecí česnečka s česnekem podle individuální chuti.
Šťovíková polévka s vejci.
Polévka se svítkem který nakrájíme na kostičky.
Drožďová polévka recept
Milenina drožďová polévka přináší na české talíře svoji chuť.