Recepty > polévky > mrkvový elixír
Suroviny potřebné pro přípravu:
Suroviny jsou uvedeny v textu receptu.
Recept na přípravu:
Vylisujeme šťávu ze dvou středně velkých karotek (předem je nastrouháme) a ze osmi špenátových listů a dvou stonků celerové natě. Pijeme 3x denně sklenku, přičemž si můžeme šťávu naředit vodou.
Další recepty:
Kuřecí česnečka s česnekem podle individuální chuti.
Slepičí polévka s játrovými knedlíčky kterou podáváme s bílým pečivem.
Saská soljanka se smetanou.
Soljanka z hovězího masa se smetanou a olivami.
Hovězí guláš na červeném víně podáváme s houskovým knedlíkem.
Plněná hovězí roláda s rýží.
Palačinky s masovou náplní ke kterým podáváme zeleninový salát.
Krémová bramboračka s nepříliš tuhou šlehačku.
Rajská polévka se sýrovými knedlíčky které na talíři přelijeme.
Houbová soljanka s bílým pečivem.
Rybí polévka s houbami kterou podáváme s opečeným pečivem.
Boršč z hovězího masa podáváme se smetanou.
Polévka z uzené ryby do které vmícháme rybí maso.
Soljanka na zimu
Mrkvový elixír přináší na české talíře svoji chuť.