Recepty > játra > nádivka s drůbežími játry
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné ingredience:
250-300 g drůbežích jater, 100 g másla, 2 cibule, zelená petrželka, 100 ml mléka, 3 ks pečiva (rohlíky, žemle), 2 vejce, sůl, pepř, máslo na vymazání pekáčku
Postup přípravy:
Očištěná játra nakrájíme na kostičky. Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na rozehřátém másle spolu s játry a nasekanou zelenou petrželku. Poté přidáme na kostky nakrájené pečivo, vše zalijeme mlékem s rozšlehanými vejci, solí a mletým pepřem. Promícháme a ve vymaštěném pekáčku upečeme dozlatova.
Recepty na další jídla:
Slepičí polévka s játrovými knedlíčky kterou podáváme s bílým pečivem.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky vkládáme do polévky.
Kuřecí játrová paštika je zabalená do alobalu, aby neokorala.
Zeleninové karbanátky podáváme se zeleninovým salátem.
Zeleninová polévka s drožďovými knedlíčky kterou dozdobíme nasekanou petrželkou nebo pažitkou.
Nádivka ke kuřeti a do kuřete.
Játra na cibulce dusíme doměkka.
Zapečená rýže s mletým masem a kapustou v troubě vyhřáté na teplotu 200 °C.
Játra na víně chutnají.
Velikonoční nádivka oživí svátky jara.
Hovězí guláš podáváme s houskovým nebo bramborovým knedlíkem.
Drůbeží játrová paštika recept
Recept, podle kterého je již hračka připravit pokrm nádivka s drůbežími játry.