Recepty

Recepty > kuře > nákyp z drůbků a drůbežího masa s rýží

Nákyp z drůbků a drůbežího masa s rýží

Potřebné suroviny:

60 g másla, 2 vaječné žloutky, sůl, 300 g drůbků a drůbežího masa, 250 g uvařené rýže, pepř, citronová kůra, 1 vejce, 2 bílky, 250 ml mléka, 20 g másla a strouhanka na formu

Postup přípravy:

Máslo umícháme se žloutky a solí a přidáme umleté drůbky, maso a promícháme s uvařenou rýží. Osolíme a okořeníme pepřem, citronovou kůrou, dáme do vymazané a vysypané nákypové formy. Zalijeme rozšlehaným vejcem s bílky a s mlékem a zapékáme ve středně vyhřáté troubě asi třicet minut.

Další jídla:
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
Pečená krůtí stehna recept na přípravu.
Křenová pěna kterou naplníme do kelímků.
Kuřecí játrová paštika zabalená do alobalu.
Rybí pěna ze šprotů na chleba.
Hermelínová pomazánka se salámem a vejci.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Marinované kuře s bramborem.
Drůbeží rizoto z dlouhozrnné rýže.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Drůbeží salát s ananasem podusíme.
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
Hovězí játrová paštika

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla nákyp z drůbků a drůbežího masa s rýží přináší na talíř svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.