Recepty > kuře > náplň z hovězího masa se žampiony do husího krku
Potřebné suroviny:
2 lžíce husího sádla nebo sádla vepřového, 1 cibule, 100 g žampionů, sůl, pepř, 200 g hovězího masa, 100 g strouhanky, 2 vejce, vývar z drůbků
Postup přípravy:
Na sádle necháme dozlatova zpěnit nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme dobře očištěné a na tenké plátky nakrájené žampiony a asi 10 minut podusíme. Pak přidáme umleté hovězí maso, strouhanku, vejce a podle chuti okořeníme, případně zředíme vývarem z drůbků a promícháme. Vše dochutíme solí.
Další jídla:
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
Kuře pečené v alobalu asi hodinu.
Husí játra jako minutka s rýží.
Drůbeží salát s ananasem podusíme.
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
Kuřecí nudličky s hermelínem dochutíme solí a pepřem.
Husí polévka kaldoun s pažitkou.
Drůbeží játra na cibulce podáváme s chlebem.
Kuřecí stehna na česneku ozdobíme zelenou petrželkou.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Špagety s kuřecím masem můžeme posypat strouhaným sýrem.
Omeleta z ovesných vloček
Recept na přípravu jídla náplň z hovězího masa se žampiony do husího krku přináší na talíř svoji chuť.