Recepty

Recepty > kuře > náplň z hovězího masa se žemlemi do husího krku

Náplň z hovězího masa se žemlemi do husího krku

Potřebné suroviny:

200 g hovězího masa, 3 žemle, 1/8 l mléka, 2 lžíce husího sádla, 1 cibule, sůl, pepř, 1 vejce

Postup přípravy:

Hovězí maso umeleme a promícháme s žemlemi na kostičky nakrájenými a zvlhčenými mlékem. Na sádle osmažíme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibulí. Přidáme ji k masu a žemli. Doplníme vejcem, solí a pepřem a dobře promícháme.

Další jídla:
Kuře pečené v alobalu asi hodinu.
Husí játra jako minutka s rýží.
Drůbeží salát s ananasem podusíme.
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
Kuřecí nudličky s hermelínem dochutíme solí a pepřem.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Husí polévka kaldoun s pažitkou.
Drůbeží játra na cibulce podáváme s chlebem.
Kuřecí stehna na česneku ozdobíme zelenou petrželkou.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Špagety s kuřecím masem můžeme posypat strouhaným sýrem.
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
Omeleta z ovesných vloček

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla náplň z hovězího masa se žemlemi do husího krku přináší na talíř svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.