Recepty

Recepty > kuře > náplň z vepřového bůčku s husími játry do husího krku

Náplň z vepřového bůčku s husími játry do husího krku

Potřebné suroviny:

200 g vepřového bůčku, 100 g husích jater (i jiných), 40 g slaniny, 1/16 litru mléka, 1 žemle, sůl, pepř, 1/2 lžičky zázvoru, 1 vejce

Postup přípravy:

Omyté maso i játra krájíme na menší kousky a umeleme. Pak přidáme nadrobno nakrájenou a rozpuštěnou slaninu, nakrájenou a v mléce zvlhčenou žemli a okořeníme solí, pepřem i zázvorem a dobře promícháme s celým vejcem.

Další jídla:
Kuřecí nudličky s hermelínem dochutíme solí a pepřem.
Husí polévka kaldoun s pažitkou.
Špagety s kuřecím masem můžeme posypat strouhaným sýrem.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
Kuře pečené v alobalu asi hodinu.
Husí játra jako minutka s rýží.
Drůbeží salát s ananasem podusíme.
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
Drůbeží játra na cibulce podáváme s chlebem.
Kuřecí stehna na česneku ozdobíme zelenou petrželkou.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Omeleta z ovesných vloček

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla náplň z vepřového bůčku s husími játry do husího krku přináší na talíř svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.