Recepty > omáčky > natto na smetaně s křenem
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
pórek, kořenová petržel/pastiňák, natto, sójová smetana, rýže natural, mrkev, shoyu, citron
Jak připravit tento recept:
Na troše sezamového oleje osmahneme pórek, přidáme kořenovou petržel (část na kolečka, část strouhaná nahrubo), špetku soli, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Zalijeme sojovou smetanou, ochutíme shoyu, citronovou šťávou, lžicí hořčice a čerstvým tymiánem. Odstavíme ze sporáku a vmícháme vrchovatou lžici natta a strouhaný křen v množství dle chuti.
Další recepty:
Bramborová kaše s mlékem.
Koprová polévka s houbami a strouhaným eidamem.
Bílé fazole v chilli omáčce s kuřecím masem podáváme s pečivem.
Vepřový jazyk s křenovou omáčkou a vařenými brambory.
Tempeh na medu pokapeme několika kapkami sojovky.
Tempeh s rýží a zeleninou ke kterému vmícháme brusinky.
Koprová omáčka se smetanou.
Hovězí maso s křenem v pastě.
Smetanová dýňová polévka se lžičkou kyselé smetany.
Kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem dochutíme zelí, octem a cukrem dle chuti.
Hamburská omáčka s houskovým knedlíkem.
Mrkvová polévka se zázvorem kterou zasypeme pažitkou.
Smetanová polévka s houbami a brambory.
Debrecínské roštěnky
Dozvíte se zde, jak se připravuje natto na smetaně s křenem a recept na přípravu.