Recepty

Recepty > moučníky a dezerty > nekynutý borůvkový koláč s drobenkou

Nekynutý borůvkový koláč s drobenkou recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

600 g polohrubé mouky, trocha soli, 150 g cukru, 150 g másla, 1 kostka droždí, 1 prášek do pečiva, 2 vaječné žloutky, teplé mléko na zadělání, borůvky, drobenka na posypání koláčů

Recept na přípravu:

Mouku, cukr a žloutky utřeme do pěny, přidáme ostatní suroviny a zaděláme těsto, které nenecháme kynout. Na pomoučeném vále z těsta vytvoříme bochánky, které upravíme na koláče. Koláče pokládáme na vymazaný plech, okraje potřeme žloutky, koláče poklademe omytými borůvkami a posypeme drobenkou a dáme upéci do vyhřáté trouby.

Další recepty:
Tiramisu s tvarohem silně posypeme kakaem.
Borůvkový koláč s drobenkou - vyšleháme tvaroh, jogurt, vejce a vanilkový cukr.
Tiramisu z mascarpone s piškoty, které máčíme v kávě.
Ananasová buchta s polevou.
Jahodové knedlíky podáváme posypané strouhaným tvarohem.
Borůvkový koláč s tvarohem upečeme do zlatova.
Frgál pokapeme rozpuštěným máslem.
Tvarohové šátečky můžeme pocukrovat.
Mřížkový koláč s tvarohem upečeme dorůžova.
Borůvkový trhanec dochutí borůvkový rozvar.
Tvarohové knedlíky podáváme osypané skořicí nebo kakaem.
Tiramisu z mascarpone bez vajec

Recepty
Borůvkový koláč

Toto lahodné jídlo přináší recept nekynutý borůvkový koláč s drobenkou.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.