Recepty

Recepty > moučníky a dezerty > nekynutý jablečný koláč

Nekynutý jablečný koláč recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

125 g tuku, 500 g hladké mouky, 100 ml mléka, 400 g jablek, 100 g moučkového cukru, skořice, 50 g másla, 1 citron, těsto, pečící papír

Recept na přípravu:

Smísíme změklý tuk, hladkou mouku a mléko. Vypracujeme těsto, které bez podsypávání moukou vyválíme mezi dvěma pečícími papíry. Povrch těsta posypeme na plátky nakrájenými oloupanými jablky. Vrstvu jablek se pocukrujemu moučkovým cukrem, posypeme skořicí, poklademe plátky másla a zakapeme citronem. Nekynutý jablečný koláč pečeme v troubě, dokud okraje koláče nezačnou hnědnout. Dobrou chuť.

Další recepty:
Frgál pokapeme rozpuštěným máslem.
Jablečná bábovka posypaná cukrem a zalitá máslem.
Borůvkový koláč s drobenkou - vyšleháme tvaroh, jogurt, vejce a vanilkový cukr.
Tiramisu z mascarpone s piškoty, které máčíme v kávě.
Jablečný závin z listového těsta upečeme ve vyhřáté troubě.
Jahodové knedlíky podáváme posypané strouhaným tvarohem.
Borůvkový koláč s tvarohem upečeme do zlatova.
Tvarohové šátečky můžeme pocukrovat.
Jablečný koláč s pudinkem krájíme až po úplném vychladnutí.
Borůvkový trhanec dochutí borůvkový rozvar.
Tvarohové knedlíky podáváme osypané skořicí nebo kakaem.
Tiramisu z mascarpone bez vajec

Recepty
Jablečný koláč

Toto lahodné jídlo přináší recept nekynutý jablečný koláč.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.