Recepty

Recepty > vánoční cukroví > nepečené tatrankové koule

Recept na nepečené tatrankové koule

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

6 tatranek, 240 g změklého másla, 1 lžíce rumu, 360 g cukru moučka, 4 lžíce tatra mléka nebo 4 lžíce salka (pokud použijeme salko dáme méně cukru), strouhaný kokos na obalení

Postup přípravy:

Tatranky umeleme a smícháme s ostatnímí surovinami, vložíme do ledničky, ve které necháme uležet alespoň 1 hodinu. Poté z hmoty vytváříme koule, které obalujeme ve strouhaném kokosu.

Další recepty:
Kokosové kuličky ze strouhaného kokosu.
Kokosky máčené v čokoládě ve své spodní polovině.
Vanilkové rohlíčky obalíme v cukru.
Plněné čokoládové košíčky ozdobíme ořechem.
Vánoční kokosky ze Salka pečeme 7 minut.
Mozartovy koule namočíme v čokoládové polevě
Kokosky z bílků, cukru a kokosu.
Pařížské koule obalujeme v mletých oříšcích.
Vánoční pracny s kokosem ve vyhřáté troubě upečeme.
Vánoční cukroví pracny necháme proležet.
Nepečená kokosová roláda

Recepty
Tatrankové koule

Toto lahodné jídlo přináší recept na nepečené tatrankové koule.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.