Recepty > polévky > nepravá hovězí polévka
Suroviny potřebné pro přípravu:
4 větší mrkve, 4 větší petržele, středně velký celer, trocha oleje, sůl, vegeta, více než 1 litr vody
Recept na přípravu:
Zeleninu očistíme, nakrájíme na kolečka a kostičky a dáme na zahřátý olej trochu osmažit. Zalijeme vodou, vaříme cca 30 minut, okořeníme a podáváme.
Další recepty:
Silná česnečka s nastrouhaným sýrem ve vajíčku.
Gulášová polévka z mletého hovězího masa s kostičkami brambor.
Cibulačka z červené cibule - třetinu másla rozehřejeme.
Kuřecí vývar s drobením zdobíme zelenou petrželkou.
Mozečková polévka se žloutkem.
Česnečka se sýrem který nastrouháme.
Polévka z rajčatové šťávy a jablka.
Krémová zelňačka posypaná pokrájenou petrželkou.
Jemná cibulačka s nakrájenou pažitkou.
Česneková omáčka ke steaku z prolisovaného česneku.
Hovězí Eintopf připravíme podle staroněmeckého receptu.
Rychlá česnečka s osmaženými kostičkami housky.
Houbová omáčka se smetanou dochucená citronovou šťávou.
Hovězí polévka s noky
Nepravá hovězí polévka má své chuťové kouzlo.