Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
100 g strouhané nivy, 200 g bílého jogurtu, 200 g zakysané smetany, 2 utřené stroužky česneku, několik lístků čerstvé bazalky, sůl, pepř
Jak připravit tento recept:
Ingredience smícháme dohromady. Místo nivy můžete použít také strouhaný eidam, hermelín nebo parmezán.
Další recepty:
Dip z lilku s libanonským chlebem.
Kuře s olivami které si pokrájíme na plátky.
Kuře pečené na lilku můžeme péci odkryté.
Dip z avokáda rozmixujeme.
Rajská omáčka s masovými kuličkami a kynutým knedlíkem.
Rajčatová polévka s bazalkou kterou ozdobíme šlehačkou.
Česneková omáčka k vařenému či uzenému masu.
Pikantní kuřecí guláš z nudliček kuřecího masa.
Rajčatový koláč podáváme horký s podmáslím nebo acidofilním mlékem.
Dip k masu necháme vychladit.
Pikantní zelňačka se smetanou.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Sýrová omáčka kterou ochutíme žloutky a máslem.
Nivová omáčka
Dozvíte se zde, jak se připravuje nivový dip a recept na přípravu.