Recepty > polévky > nočky do rajské polévky
Suroviny potřebné pro přípravu:
vejce, olej, sůl, 2 lžíce hladké mouky
Recept na přípravu:
V hrníčku rozšleháme vejce se špetkou soli, lžičkou oleje a asi 2 lžícemi hladké mouky a vše umícháme vidličkou do hladkého těstíčka, ze kterého vykrajujeme lžičkou malé nočky a vkládáme je do vařící rajské polévky, ve které je zavaříme.
Další recepty:
Ukrajinský boršč podáváme s kopečkem zakysané smetany.
Rybí polévka s rajčaty kterou podáváme se smaženou houskou.
Pekingská kuřecí polévka dochucená glutasolem.
Sýrové nočky do polévky a vývaru.
Boršč bez masa s uzeným tofu.
Česnekový oukrop nalijeme na rozkrájený tvrdší chléb.
Boršč z červené řepy bez masa se strouhanou mrkví.
Fazolačka s klobásou pokrájenou.
Polévka s rýží a hráškem do které vložíme oříšek másla.
Červená zelňačka s řepou.
Pikantní zelňačka s brambory.
Fazolačka z bílých fazolí do které přidáme smetanu.
Hovězí vývar se zeleninou, který připravíme ze žeber.
Polévka se sýrovými nočky
Nočky do rajské polévky přináší na talíře vytříbenou chuť.