Recepty

Recepty > polévky > nočky do rajské polévky

Nočky do rajské polévky recept

Suroviny potřebné pro přípravu:

vejce, olej, sůl, 2 lžíce hladké mouky

Recept na přípravu:

V hrníčku rozšleháme vejce se špetkou soli, lžičkou oleje a asi 2 lžícemi hladké mouky a vše umícháme vidličkou do hladkého těstíčka, ze kterého vykrajujeme lžičkou malé nočky a vkládáme je do vařící rajské polévky, ve které je zavaříme.

Další recepty:
Ukrajinský boršč podáváme s kopečkem zakysané smetany.
Rybí polévka s rajčaty kterou podáváme se smaženou houskou.
Pekingská kuřecí polévka dochucená glutasolem.
Sýrové nočky do polévky a vývaru.
Boršč bez masa s uzeným tofu.
Česnekový oukrop nalijeme na rozkrájený tvrdší chléb.
Boršč z červené řepy bez masa se strouhanou mrkví.
Fazolačka s klobásou pokrájenou.
Polévka s rýží a hráškem do které vložíme oříšek másla.
Červená zelňačka s řepou.
Pikantní zelňačka s brambory.
Fazolačka z bílých fazolí do které přidáme smetanu.
Hovězí vývar se zeleninou, který připravíme ze žeber.
Polévka se sýrovými nočky

Recepty
Motto

Nočky do rajské polévky přináší na talíře vytříbenou chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.