Recepty

Recepty > polévky > noky do polévky z polohrubé mouky a krupice

Noky do polévky z polohrubé mouky a krupice recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

2 lžíce polohrubé mouky, 2 lžíce dětské krupice, 2 vejce, sůl, mletý pepř, sušená pažitka, sušená petrželka, 2 lžíce oleje, cibulová nať

Recept na přípravu:

Na rozehřátém oleji zpěníme najemno pokrájenou cibulku, přidáme lžíci polohrubé mouky a ještě chvíli restujeme. Stáhneme z plotny a po vychladnutí přidáme zbytek mouky, krupici a vejce, dochutíme solí, pepřem a bylinkami. Z hmoty vytváříme noky, které vložíme do vařící polévky, ve které je zaváříme (10 minut).

Další recepty:
Italská minestrone chutná posypaná strouhaným parmezánem.
Šunkové noky do polévky ze šunky a strouhanky.
Koprová kulajda do které vmícháme pokrájená vejce.
Fazolačka se zelím dochucená lžičkou sladké chilli omáčky.
Kuřecí nudličky s rýží usmažíme na oleji.
Máslové noky do polévky necháme povařit.
Pórková polévka s drožďovými knedlíčky které zavaříme.
Rajská polévka s krupicovými noky a lžičkou zakysané smetany.
Ruský boršč do kterého přidáme lžíci zakysané smetany.
Rohlíky ze špaldové mouky pečeme 15-20 minut.
Francouzská cibulačka s vínem a sýrem.
Noky do polévky z krupice

Recepty
Motto

Ochutnejte recept noky do polévky z polohrubé mouky a krupice.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.