Recepty > kuře > nudle po staročesku s drůbežím masem
Potřebné suroviny:
200 g domácích nudlí, 250 g upečeného drůbežího masa, sůl, 4 lžíce šťávy z pečeně, 4 lžíce zelených bylinek (lístečky kopřiv, petrželka, pažitka, libeček apod.), 20 g másla
Postup přípravy:
Širší nudle uvaříme v dostatečném množství vařící vody. Procedíme je, doplníme na větší nudličky nakrájeným masem i šťávou z pečeně a promícháme s nadrobno nakrájenými zelenými natěmi. Podle chuti dosolíme a doplníme máslem.
Další jídla:
Kuřecí nudličky s hermelínem dochutíme solí a pepřem.
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
Kuře pečené v alobalu asi hodinu.
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Pečená kachna s jablky a dušeným zelím.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Drůbeží játra na cibulce podáváme s chlebem.
Drůbeží salát s ananasem podusíme.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Kuřecí stehna na česneku ozdobíme zelenou petrželkou.
Husí polévka kaldoun s pažitkou.
Marinované kuřecí řízky na které položíme plátkový sýr.
Vepřové kotlety v alobalu
Recept na přípravu jídla nudle po staročesku s drůbežím masem přináší na talíř svoji chuť.