Recepty > těstoviny > nudle s hermelínem
Suroviny potřebné pro přípravu:
350g širokých dlouhých nudlí, 1 velká cibule, 100g anglické slaniny, 1 lžíce oleje, 1 Hermelín, sůl, mletý pepř, strouhaný sýr nebo pažitka na posypání
Recept na přípravu:
Slaninu (nejlépe krájenou na plátky) nakrájíme na nudličky, cibuli na tenká kolečka nebo půlkolečka a rozebereme na kroužky. Testoviny uvaříme v osolené vodě.
Na rozpáleném oleji osmažíme slaninu a cibuli dozlatova, opepříme mletým pepřem. Přimícháme ne úplně do sucha scezené uvařené nudle, přidáme na kousky nakrájený Hermelín a mícháme, aby se trochu rozpustil a lehce se smíchal s vodou z těstovin a ostatním. Při podávání na talíři lehce posypeme sýrem nebo nasekanou pažitkou, případně obojím.
Další recepty:
Těstoviny s tuňákem a strouhaným parmezánem na posypání.
Houbová omáčka se zakysanou smetanou kterou podáváme s chlebem.
Kolínka s vejcem mícháme, dokud se nevytvoří hrudky.
Boloňské špagety s mletým masem ke kterým přidáme strouhaný sýr.
Těstovinový salát s jogurtem a kuřecím masem nakrájeným na kostičky.
Šunkofleky posypeme nastrouhaným sýrem.
Špagety Carbonara posypeme strouhaným parmezánem.
Makarony se sýrem a šunkou podáváme posypané petrželkou.
Makarony se sýrem pečeme, až povrch zezlátne.
Italské těstoviny se špenátem důkladně promícháme.
Kolínka se zelím dosolíme a okmínujeme.
Boloňské špagety jsou na talíři klasika.
Těstovinový salát s jogurtem a zeleninou promícháme a podáváme.
Recept na domácí nudle do polévky
Jídlo skvělé chuti, které přináší recept na nudle s hermelínem.