Recepty > polévky > nudlová fazolačka
Suroviny potřebné pro přípravu:
Suroviny pro tento recept jsou vypsány dole.
Recept na přípravu:
Do litru vývaru (můžeme použít bujonovou kostku) přidáme asi 200 g uvařených barevných fazolí, 3 nakrájená rajčata (předem spařená a oloupaná; můžeme využít i rajčata konzervovaná), hrstku čerstvé nakrájené bazalky, předem v osolené vodě uvařené nudle a předem uvařenou, drobně nakrájenou kořenovou zeleninu (mrkev, petržel, celer). Na talíři zdobíme petrželkou.
Další recepty:
Červená zelňačka s řepou.
Pikantní zelňačka s brambory.
Zelňačka s pohankou kterou vaříme do změknutí.
Jemná cibulačka s nadrobno nakrájenou pažitkou.
Fazolová polévka z tmavých fazolí podávaná s chlebem.
Pekingská kuřecí polévka dochucená glutasolem.
Fazolová čorba podáváme ji ozdobenou snítkou kopru.
Česnekový oukrop nalijeme na rozkrájený tvrdší chléb.
Hovězí vývar se zeleninou, který připravíme ze žeber.
Bramboráky z cukety zdobíme cherry rajčátky a salátem.
Polévka s rýží a hráškem do které vložíme oříšek másla.
Fazolačka s klobásou pokrájenou.
Boršč s klobásou necháme zvolna vařit.
Fazolačka z konzervy
Nudlová fazolačka přináší na talíře vytříbenou chuť.