Recepty > ryby > obalované krabí tyčinky
Suroviny potřebné pro přípravu:
krabí tyčinky, sůl, vejce, hladká mouka, strouhanka, olej
Postup přípravy:
Zmrzlé krabí tyčinky osolíme a obalíme klasicky jako řízek v hladké mouce, rozšlehaných vejcích (s trochou mléka a soli) a strouhance. Obalíme je 2x, lépe pak drží kůrčička. Osmažíme na oleji dozlatova.
Obalované krabí tyčinky podáváme s brambory, hranolky nebo bramborovou kaší a zeleninovou oblohou nebo salátem.
Další recepty:
Pečený losos s vařenými brambory jako přílohou.
Segedínský guláš se zelím.
Štika na másle osmažená dozlatova.
Rybí karbanátky osmahneme dozlatova.
Úhoř na másle zalitý vínem.
Aljašská treska na másle přelitá výpekem.
Žraločí steak z filetů.
Ryby nakládané na kyselo v octu.
Kapr v alobalu na grilu chutná se zeleninovou přílohou.
Polévka z krabích tyčinek posypaná při podávání lístky bazalky.
Grilovaný hermelín s brusinkovou omáčkou a zeleninovým salátem.
Kapr na grilu potřeme a grilujeme.
Rybí polévka z pstruha s osmaženou žemlí.
Houbový guláš recept
Recept, podle kterého připravíte pokrm obalované krabí tyčinky.