Recepty > moučníky a dezerty > obilná kaše se švestkami a skořicí
Suroviny potřebné pro přípravu:
200 ml sojového mléka, obilná kaše, 6 sušených švestek bez pecek, špetka skořice
Recept na přípravu:
Mléko i se švestkami přivedeme k varu a poté postupně za stálého míchání přisypáváme kaši až do požadované hustoty a ještě 2-3 minuty povaříme. Poté ostavíme z tepla, poprášíme skořicí a rozmixujeme tyčovým mixérem. Nejlépe je podávat kaši ještě teplou.
Další recepty:
Chlebová polévka do které přidáme rozkvedlané vajíčko.
Moravské kynuté koláče by neměly příliš ztmavnout.
Ďábelské topinky posypeme sýrem.
Jogurtové těsto na pizzu poklademe různými ingrediencemi.
Chléb s podmáslím upečeme.
Knedlíčky z droždí zaváříme 5-8 minut.
Jablečný koláč na plech potřeme citrónovou polevou.
Dip do tortilly necháme rozležet.
Kvásek z droždí necháme odležet.
Tvarohový frgál můžeme pokapat rozpuštěným máslem.
Pizza těsto pečeme do zlatava 20-25 minut.
Rýžová kaše s čokoládou.
Chlebové placky na grilu podávejte potřené olejem.
Zapečená bramborová kaše recept
Obilná kaše se švestkami a skořicí vykouzlí na stole lahodnou chuť.