Recepty > vepřové maso > ohnivé minutky
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
4 plátky vepřového masa, sůl, pepř, olej
Směs: 1 Tatra mléko, 1 sklenice kečupu, 3-4 cibule, mleté chilli papričky
Postup přípravy:
Nejprve si připravíme směs: do misky nalijeme Tatra mléko, přidáme sklenici kečupu, na kolečka nakrájenou cibuli, chilli papričky dle chuti, zamícháme a necháme přejít varem, čímž nám směs zhoustne.
Vepřové maso naklepeme, po stranách nařízneme, osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji osmažíme. Hotové maso položíme na talíř a pokryjeme směsí.
Podáváme s hranolky nebo jiným způsobem upravenými brambory jako přílohou.
Další recepty:
vepřo knedlo zelo, bůček na zelí, segedínský guláš, slavnostní vepřová žebírka, vepřové maso dušené v zelí, vepřová krkovice, zelí s rajčatovým protlakem, houbový guláš, roštěnka z vepřové kotlety, sekaná v županu, kyselé zelí na čínský způsob
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.