Recepty > omáčky > omáčka Demi-Glace
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
250 ml španělské omáčky, 250 ml hnědého masového vývaru
Jak připravit tento recept:
Španělskou omáčku smícháme s masovým vývarem a pomalinku necháme vařit až se vše zredukuje na 250 ml.
Další recepty:
Sladká chilli omáčka při vaření zhoustne.
Čínská pikantní polévka vařená do zhoustnutí.
Chilli con carne prohřejeme a podáváme.
Polévka z fazolových lusků s pokrájeným libečkem.
Rajská omáčka s hovězím masem a s vhodnou přílohou.
Kakaová buchta pečená dozlatova.
Hovězí řízky naruby kterým necháme zapéct kůrku.
Úhoř na víně s brambory jako přílohou.
Koprová omáčka se smetanou.
Domácí tatarka s trochou pepře.
Polévka s fazolovými lusky a koprem a nakrájenou polovinou natvrdo uvařeného vajíčka.
Hořčicová omáčka ke které přidáme kyselou smetanu.
Pikantní kuřecí nudličky necháme dojít cca 5 minut
Chilli omáčka
Dozvíte se zde, jak se připravuje omáčka Demi-Glace a recept na přípravu.