Recepty

Recepty > omáčky > omáčka Demi-Glace

Omáčka Demi-Glace recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

250 ml španělské omáčky, 250 ml hnědého masového vývaru

Jak připravit tento recept:

Španělskou omáčku smícháme s masovým vývarem a pomalinku necháme vařit až se vše zredukuje na 250 ml.

Další recepty:
Sladká chilli omáčka při vaření zhoustne.
Čínská pikantní polévka vařená do zhoustnutí.
Chilli con carne prohřejeme a podáváme.
Polévka z fazolových lusků s pokrájeným libečkem.
Rajská omáčka s hovězím masem a s vhodnou přílohou.
Kakaová buchta pečená dozlatova.
Hovězí řízky naruby kterým necháme zapéct kůrku.
Úhoř na víně s brambory jako přílohou.
Koprová omáčka se smetanou.
Domácí tatarka s trochou pepře.
Polévka s fazolovými lusky a koprem a nakrájenou polovinou natvrdo uvařeného vajíčka.
Hořčicová omáčka ke které přidáme kyselou smetanu.
Pikantní kuřecí nudličky necháme dojít cca 5 minut
Chilli omáčka

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje omáčka Demi-Glace a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.