Recepty > omáčky > omáčka divočina
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
1 lžíce oleje, 2 lžíce mouky, 1 cibule, 1 mrkev, 1 petržel, kousek celeru, 250 ml smetany, sůl, bobkový list, tymián
Jak připravit tento recept:
Nakrájíme cibuli, kterou osmažíme na rozpáleném oleji, přidáme všechnu zeleninu, zaprášíme moukou, upražíme do zlata a zalijeme vodou. Přidáme koření a povaříme. Na závěr scedíme a přidáme smetanu.
Další recepty:
Kakaová buchta pečená dozlatova.
Sladká chilli omáčka při vaření zhoustne.
Úhoř na víně s brambory jako přílohou.
Hořčicová omáčka ke které přidáme kyselou smetanu.
Čínská pikantní polévka vařená do zhoustnutí.
Domácí tatarka s trochou pepře.
Pikantní kuřecí nudličky necháme dojít cca 5 minut.
Chilli con carne prohřejeme a podáváme.
Polévka z fazolových lusků s pokrájeným libečkem.
Rajská omáčka s hovězím masem a s vhodnou přílohou.
Hovězí řízky naruby kterým necháme zapéct kůrku.
Koprová omáčka se smetanou.
Polévka s fazolovými lusky a koprem a nakrájenou polovinou natvrdo uvařeného vajíčka.
Chilli omáčka
Dozvíte se zde, jak se připravuje omáčka divočina a recept na přípravu.