Recepty > omáčky > s medem a hořčicí
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
3 vejce uvařené natvrdo, polovina lžičky šafranu, polovina lžičky soli, 2 lžíce citronové šťávy, 80 g dijonské hořčice, 80 ml medu
Jak připravit tento recept:
Žloutky, med a hořčici vymícháme, přidáme sůl, šafran a citronovou štávu. Vymícháme a dáme odležet do lednice.
Další recepty:
Hořčicová omáčka ke které přidáme kyselou smetanu.
Pizza těsto pečeme do zlatava 20-25 minut.
Domácí klobásy dopečeme dočervena.
Tvarohové knedlíky pokapané javorovým sirupem.
Zelňačka bez masa ke které přidáme osmažené kostičky housky.
Kuřecí nudličky se šlehačkou a hořčicí podáváme s rýží.
Krůta pečená na másle vypečenou šťávu seškrábneme a společně povaříme.
Hamburská omáčka s houskovým knedlíkem.
Boršč bez masa s uzeným tofu.
Koprová omáčka se smetanou.
Boloňské špagety s mletým masem posypané strouhaným sýrem.
Rajská omáčka s masovými kuličkami a kynutým knedlíkem.
Kuře na medu, česneku a zázvoru případně s výpekem z pekáče.
Houbová omáčka s kysanou smetanou
Dozvíte se zde, jak se připravuje omáčka s medem a hořčicí a recept na přípravu.