Recepty > omáčky > omáčka z ančoviček a kaparů
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
200 g rozpuštěného másla, 3 rozdrcené ančovičky, 4 pažitky na jemno posekané, několik posekaných kaparů, 4 plátky citronové kůry bez bílé části, citronová šťáva, mořská sůl, mletý černý pepř
Jak připravit tento recept:
Vše necháme za občasného zamíchání dusit na mírném ohni, až na citronovou šťávu, sůl a pepř. Když se ančovičky rozpustí, vyjmeme citronovou kůru a přidáme citronovou šťávu se solí a pepřem.
Další recepty:
Jogurtová marináda na řízky které obalíme ve strouhance.
Kuřecí kapsa se žampiony a vhodnou přílohou.
Těstoviny s kuřecím masem a smetanovou omáčkou které můžeme zředit trochu mléka.
Houbová omáčka se zakysanou smetanou s chlebem.
Zapečené těstoviny s uzeným masem a kyselou okurkou.
Hříbková omáčka se lžičkou másla.
Ananasový dort necháme ztuhnout v chladu.
Kuřecí srdíčka na smetaně krátce prohřejeme.
Americké pancakes podáváme s džemem.
Domácí tatarka potěší chuťové pohárky.
Kuřecí kousky se žampiony a sladkým kečupem.
Kuřecí čína s ananasem ke které přidáme arašídy.
Hovězí guláš na červeném víně s houskovým knedlíkem.
Kuřecí nudličky s ananasem
Dozvíte se zde, jak se připravuje omáčka z ančoviček a kaparů a recept na ni.