Recepty > omáčky > omáčka z azuki a dýně hokkaido
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
fazole azuki, dýně hokaido, cibule, řasa kombu, umeocet
Jak připravit tento recept:
K fazolím vařeným s kombu doměkka přidáme na kostky nakrájenou dýni a cibuli (podle potřeby přidáme vodu) a dusíme, až je zelenina měkká. Poté rozmačkáme nebo rozmixujeme a ochutíme umeoctem.
Další recepty:
Bramborová kaše s mlékem.
Koprová omáčka se smetanou.
Polévka z dýně hokkaido ozdobená lžicí zakysané smetany.
Kuřecí srdíčka na smetaně krátce prohřejeme.
Tempeh s rýží a zeleninou ke kterému vmícháme brusinky.
Smetanová dýňová polévka se lžičkou kyselé smetany.
Hamburská omáčka s houskovým knedlíkem.
Tempeh na medu pokapeme několika kapkami sojovky.
Polévka z červené řepy kterou podáváme se šťouchanými brambory.
Koprová polévka s houbami a strouhaným eidamem.
Smetanová křenová omáčka s knedlíkem.
Zelné závitky s chlebem jako přílohou.
Vepřový jazyk s křenovou omáčkou a vařenými brambory.
Kuřecí ragú
Dozvíte se zde, jak se připravuje omáčka z azuki a dýně hokkaido a recept na přípravu.