Recepty

Recepty > omáčky > omáčka z brambor, vajec a klobásy

Omáčka z brambor, vajec a klobásy recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

2 vejce uvařená natvrdo, 3 brambory, 5 kuliček nového koření, 1 klobása, hladká mouka, sůl, celý kmín, smetana, 2 bobkové listy

Jak připravit tento recept:

Brambory oloupeme, nakrájíme na kolečka, vložíme do vody, osolíme, přidáme kmín, nové koření, bobkový list a dáme vařit. Když jsou brambory uvařené, zahustíme je i s vývarem moukou rozmíchanou ve vodě. Vejce uvařená natvrdo nakrájíme na kolečka a přidáme do omáčky spolu s nakrájenou klobásu. Nakonec omáčku zjemníme smetanou. Podáváme s chlebem.

Další recepty:
Kuřecí kousky s nivou a bramborovou kaší.
Hořčicová omáčka ke které přidáme kyselou smetanu.
Polévka z červené čočky a rajčat dochucená celerovou natí.
Pizza těsto pečeme do zlatava 20-25 minut.
Koprová omáčka se smetanou.
Boloňské špagety s mletým masem posypané strouhaným sýrem.
Rajská omáčka s masovými kuličkami a kynutým knedlíkem.
Kuřecí kung-pao s rýží kterou uvaříme podle návodu.
Boršč s klobásou do porce přidáme zakysanou smetanou.
Zelňačka bez masa ke které přidáme osmažené kostičky housky.
Domácí klobásy dopečeme dočervena.
Sýrová omáčka na těstoviny z nivy a rajčat.
Boršč bez masa s uzeným tofu.
Sýrová omáčka na těstoviny

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje omáčka z brambor, vajec a klobásy a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.