Recepty

Recepty > omáčky > omáčka z čerstvých rajčat

Omáčka z čerstvých rajčat recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

3 lžíce čerstvě nasekaného oregana, 3 lžíce čerstvě vymačkané šťávy z citrónu, 2 lžíce olivového oleje, 1/2 lžičky koriandru, 1/4 lžičky soli, 1/8 lžičky pálivých papriček, 3 stroužky česneku, 4 šálky nakrájených rajčat, 3 šalotky

Jak připravit tento recept:

Všechny suroviny smícháme, podlijeme a vaříme v hrnci 15 minut. Poté omáčku rozmixujeme do hladka. Omáčka z čerstvých rajčat se hodí k teplým nebo studeným těstovinám.

Další recepty:
Kuřecí salát s majonézou necháme vychladnout a podáváme s pečivem.
Polévka z celeru krátce povařená.
Koprová omáčka od babičky s natvrdo uvařeným vejcem.
Kuřecí stehna vařená v páře přelijeme šťávou.
Koprová polévka s houbami kterou okyselíme octem.
Polévka z tvrdého chleba se již dále nevaří.
Jogurtová marináda na řízky které obalíme ve strouhance.
Koprová omáčka se smetanou.
Majonéza za 5 vteřin vymixovaná tyčovým mixerem.
Hovězí maso na celeru podáváme s rýží, bramborem nebo bramborovým knedlíkem.
Omáčka na špagety z rajčat kterou rozmixujeme, osolíme a okyselíme.
Italský chléb focaccia pečeme při teplotě 220-250 °C.
Koprová kulajda s kousky vajec.
Rajská omáčka z čerstvých rajčat

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje omáčka z čerstvých rajčat na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.