Recepty > omáčky > omáčka z červené čočky s tofu
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
čočka červená, tofu, cibule, těstoviny, okurka, ocet
Jak připravit tento recept:
Cibuli nakrájíme najemno a osmahneme na tuku se špetkou soli, přidáme červenou čočku, zalijeme vodou, necháme dusit doměkka až je čočka na kaši a ponorným mixérem rozmixujeme, vrátíme na plotnu a ochutíme octem a saturejkou. Krátce povaříme.
Další recepty:
Smaženice z hub čerstvých.
Hamburská omáčka s houskovým knedlíkem.
Kuře na cibuli necháme do druhého dne marinovat.
Hlívový guláš podáváme s chlebem.
Koprová omáčka se smetanou.
Kuřecí nudličky na smetaně se žampiony, kukuřicí a olivami.
Zelňačka bez masa ke které přidáme osmažené kostičky housky.
Sladká koprová omáčka zahuštěná žloutkem.
Polévka z červené řepy kterou podáváme se šťouchanými brambory.
Koprová polévka s houbami a strouhaným eidamem.
Boloňské špagety s mletým masem posypané strouhaným sýrem.
Polévka z červené čočky a rajčat pokud je třeba, dosladíme.
Kuřecí srdíčka na smetaně krátce prohřejeme.
Hovězí guláš na červeném víně
Dozvíte se zde, jak se připravuje omáčka z červené čočky s tofu a recept na přípravu.