Recepty

Recepty > omáčky > omáčka z cibule a vína

Omáčka z cibule a vína recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

100 g cibule, 100 ml suchého bílého vína, 20 g másla, sůl, pepř

Jak připravit tento recept:

Cibuli oloupeme, nasekáme nadrobno a vložíme do hrnce spolu s bílým vínem. Vaříme na malém plameni do zhoustnutí, poté stáhneme plamínek na úplné minimum, všleháme máslo, na chvíli zvětšíme plamen a omáčku ochutíme solí a bílým pepřem.

Další recepty:
Chilli con carne krátce prohřejeme.
Hovězí guláš na červeném víně s houskovým knedlíkem.
Smažená cibule kterou podáváme k různým druhům kaší.
Koláč s tvarohem a ovocem dáme péci do předem vyhřáté trouby.
Brusinková omáčka k masu pečenému, grilovanému či vařenému.
Těstoviny s tuňákem smícháme s obsahem pánve.
Mexická tortila s kuřecím masem a na kousky nakrájenými rajčaty.
Kuřecí srdíčka na smetaně která krátce prohřejeme.
Cibulová omáčka kterou podáváme s knedlíky nebo těstovinami.
Hamburská omáčka chutná s houskovým knedlíkem.
Tvarohová žemlovka do které přidáme sníh ušlehaný z bílků a cukru.
Cibulačka z červené cibule se zapečenými sýrovými toustíky.
Karbanátky z mletého masa podáváme s vařenými bramborami.
Brusinková omáčka s červeným vínem

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje omáčka z cibule a vína a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.