Recepty

Recepty > omáčky > omáčka z hermelínu

Omáčka z hermelínu recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

máslo, hladká mouka, 200 g hermelínu, 1 litr mléka, sůl, pažitka, 3 polévkové lžíce smetany na vaření

Jak připravit tento recept:

Z másla a mouky připravíme jíšku, přidáme nakrájený hermelín, mléko, smetanu, osolíme a šleháme do hladka, poté přidáme nakrájenou pažitku. Omáčka z hermelínu je vhodná k vařené zelenině.

Další recepty:
Frankfurtská polévka s klobásou kterou nakrájíme na kolečka.
Francouzské kuře na červeném víně s barevným pepřem.
Sýrové fondue podáváme na kostičkách bagety.
Chilli con carne prohřejeme a podáváme.
Rajská omáčka s hovězím masem a s vhodnou přílohou.
Domácí majonéza vymixovaná dohledka.
Nakládaný hermelín necháme nekolik dní uležet v lednici.
Hořčicová omáčka ke které přidáme kyselou smetanu.
Domácí tatarka s trochou pepře.
Koprová omáčka se smetanou.
Sladká chilli omáčka při vaření zhoustne.
Smažený hermelín se šunkou osmažíme z obou stran dozlatova.
Jarní hlávkový salát ozdobíme natvrdo uvařenými vejci.
Frankfurtská polévka

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje omáčka z hermelínu a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.