Recepty

Recepty > omáčky > omáčka z hřibů

Omáčka z hřibů recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

200 g hřibů, 80 g másla, 250 ml zakysané smetany, 3 lžíce vývaru

Jak připravit tento recept:

Hřiby očistíme a nakrájíme na plátky. Krátce osmahneme na 80 g másla, osolíme a chvíli podusíme. Přilijeme 250 ml zakysané smetany a důkladně provaříme. Houby slijeme, vypečenou šťávu zředíme 3 lžícemi silného vývaru z kostky, zamícháme a rozmixujeme. Poté do ní opět vmícháme hřiby.

Další recepty:
Kuřecí kousky se žampiony a sladkým kečupem.
Těstoviny s kuřecím masem a smetanovou omáčkou které můžeme zředit trochu mléka.
Kuřecí kapsa se žampiony a vhodnou přílohou.
Kuřecí polévka se žampiony a drobně pokrájenou pažitku.
Domácí tatarka potěší chuťové pohárky.
Hříbková omáčka se lžičkou másla.
Hovězí guláš na červeném víně s houskovým knedlíkem.
Kuřecí srdíčka na smetaně krátce prohřejeme.
Houbová polévka se smetanou vařená dvacet minut.
Tvarohové knedlíky s broskvemi podáváme pokapané trochou rozpuštěného tuku.
Houbová omáčka se zakysanou smetanou s chlebem.
Zapečené těstoviny s uzeným masem a kyselou okurkou.
Houbová polévka na kyselo z podmáslí.
Hříbková kulajda

Recepty
Omáčka z hřibů

Dozvíte se zde, jak se připravuje omáčka z hřibů a recept na ni.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.