Recepty

Recepty > omáčky > z kaparů a sardelek

Omáčka z kaparů a sardelek recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

2 dg kaparů ve sladkokyselém nálevu, 2 sardelky (sardelová pasta), 1-2 lžíce oleje

Jak připravit tento recept:

Z kaparů vymačkáme ocet, sardelky zbavíme šupin a kostí a obojí nasekáme nadrobno. Na pánvi rozehřejeme olej a směs kaparů a sardelek na něm jen prohřejeme. Omáčku podáme k biftekům tak, že trochu omáčky nalijeme na každý hotový biftek, posolený, opepřený a pomazaný máslem.

Další recepty:
Boloňské špagety s mletým masem posypané strouhaným sýrem.
Omáčka z ančoviček a kaparů do které přidáme citronovou šťávu se solí a pepřem.
Hamburská omáčka s houskovým knedlíkem.
Kuře na cibuli necháme do druhého dne marinovat.
Kuřecí srdíčka na smetaně krátce prohřejeme.
Smaženice z hub čerstvých.
Brusinková omáčka z kompotu ke zvěřině.
Kuřecí nudličky s hráškem osmažíme na rozpáleném oleji.
Zelňačka bez masa ke které přidáme osmažené kostičky housky.
Koprová omáčka se smetanou.
Kuřecí směs s cibulí a zeleninovým salátem.
Dezert ze sýru necháme zabalený v chladu do druhého dne.
Uzené maso s křenovou omáčkou podáváme s bramborovou kaší.
Dršťková polévka z hub

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje omáčka z kaparů a sardelek a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.