Recepty

Recepty > omáčky > omáčka z kečupu se sardelovou pastou

Omáčka z kečupu se sardelovou pastou recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

50 g jemného kečupu, 50 g ostrého kečupu, 2 lžíce červeného vína, 50 g Dijonské hořčice, 3 lžíce olivového nebo slunečnicového oleje, sůl, pepř, sardelová pasta, pažitka, cukr, 1 malá červené cibule

Jak připravit tento recept:

Kečup, víno, hořčici, olej, cukr a mletý pepř důkladně promícháme. Do směsi přidáme sardelovou pastu (nebo nadrobno nakrájené rybičky v tomatě), nadrobno nakrájenou cibuli a sekanou pažitku. Vše promícháme. Podáváme s těstovinami.

Další recepty:
Italská rajčatová omáčka s bazalkou.
Hovězí maso s křenem, smetanou, octem a kořením.
Zapečené brambory s vepřovým masem a houbami necháme zapékat, až se vytvoří kůrka.
Rajská omáčka z kečupu s vařeným nebo pečeným hovězím masem.
Kari rizoto z rýže.
Sýrová omáčka na těstoviny kterou povaříme do zhoustnutí.
Kuřecí řízky v jogurtu usmažíme.
Kuřecí stehna v jogurtu upečeme.
Hořčicová omáčka ke které přidáme kyselou smetanu.
Žloutková kolečka obalíme rozdrcenými ořechy.
Cuketa na kari mícháme, dokud mléko nezhoustne.
Koprová omáčka se smetanou.
Jemná bramborová polévka do níž přidáme kousek másla.
Pečené kuře v kečupu

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje omáčka z kečupu se sardelovou pastou a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.