Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
100 g oleje, 100 g spařených oloupaných mandlí, polovina šálku hnědého cukru, 3/4 šálku vody, 2 kávové lžičky škrobové moučky (může být kukuřičná)
Jak připravit tento recept:
Na rozehřátém oleji opražíme dozlatova mandle. Poé přimícháme ve vodě dohladka rozmíchaný škrob. přidáme cukr a zalijeme mandle. Za stálého míchání několik minut povaříme a podáváme horké k uzenému masu.
Další recepty:
Kuře na cibuli necháme do druhého dne marinovat.
Zelňačka bez masa ke které přidáme osmažené kostičky housky.
Uzené maso s křenovou omáčkou podáváme s bramborovou kaší.
Boloňské špagety s mletým masem posypané strouhaným sýrem.
Omáčka z ančoviček a kaparů do které přidáme citronovou šťávu se solí a pepřem.
Hamburská omáčka s houskovým knedlíkem.
Kuřecí srdíčka na smetaně krátce prohřejeme.
Smaženice z hub čerstvých.
Brusinková omáčka z kompotu ke zvěřině.
Kuřecí nudličky s hráškem osmažíme na rozpáleném oleji.
Koprová omáčka se smetanou.
Kuřecí směs s cibulí a zeleninovým salátem.
Dezert ze sýru necháme zabalený v chladu do druhého dne.
Dršťková polévka z hub
Dozvíte se zde, jak se připravuje omáčka z mandlí a recept na přípravu.