Recepty

Recepty > omáčky > omáčka z masa a hub

Omáčka z masa a hub recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

250 g vepřového masa, 250 g hovězího masa, 250 g čerstvých nebo mražených hub, 1 kečupu, sojová omáčka, sůl, pepř, 1 cibule, olej

Jak připravit tento recept:

Vepřové i hovězí maso pomeleme na masovém strojku. V hrnci si rozpálíme olej a přidáme nadrobno pokrájenou cibulku. Když je cibulka dozlatova osmažená, přidáme na ni pomleté maso a pokrájené houby a osmažíme. Podlijeme troškou vody nebo vývarem a vaříme doměkka. Poté přidáme jeden celý menší sladký kečup, trochu sojové omáčky, sůl a pepř. Podáváme s kolínky, jinými těstovinami nebo rýží.

Další recepty:
Koprová omáčka se smetanou.
Limetková omáčka na lososa s kousky chřestu.
Zelná polévka s uzeným masem dochutíme a podáváme.
Majonéza bez vajec do které můžeme vmíchat nakrájené kyselé okurky.
Kuře s citronem a pepřem a brokolicí uvařenou na páře.
Hořčicová omáčka ke které přidáme kyselou smetanu.
Sojové maso na kmíně s těstovinami.
Boloňské špagety s mletým masem posypané strouhaným sýrem.
Smetanová křenová omáčka s knedlíkem.
Cuketa na kari vaříme, dokud mléko nezhoustne.
Majonéza za 5 vteřin vyšlehaná.
Dršťková polévka z hub s pečivem.
Majonéza z mléka dochucená solí.
Smaženice z hub

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje omáčka z masa a hub a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.