Recepty > omáčky > omáčka z medvědího česneku
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
100 g medvědího česneku, mletý pepř, sůl, mletý muškátový oříšek, 100 ml bílého vína, 2 lžíce smetany ke šlehání, 1 lžíce másla
Jak připravit tento recept:
Medvědí česnek orestujeme na rozehřátém másle, osolíme, opepříme, okořeníme muškátovým oříškem, zalijeme bílým vínem a povaříme několik minut. Poté do omáčky dolijeme smetanu, rozmixujeme a podáváme.
Další recepty:
Smaženice z hub s chlebem.
Bavorská svíčková s masem.
Čínský kuřecí salát necháme přes noc odležet v chladu.
Koprová omáčka se smetanou.
Houbová polévka se smetanou ozdobená zelenou petrželí.
Těstoviny s rajčaty a bazalkou podáváme, dokud je jídlo teplé.
Rychlá rajská omáčka s pečeným hovězím masem.
Polévka z medvědího česneku kterou posypeme petrželkou.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Rychlá koprová omáčka kterou odáváme s knedlíky a hovězím masem.
Tempeh na medu pokapeme několika kapkami sojovky.
Houbová svíčková zahuštěná a okyselená.
Česnečka z medvědího česneku s uvařenou rýží.
Koprová omáčka bez vývaru
Dozvíte se zde, jak se připravuje omáčka z medvědího česneku a recept na přípravu.