Recepty > omáčky > omáčka z mletého vepřového masa
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
500 g mletého vepřového masa, 1 cibule, 1 paprika, 2 gulášové kostky, 4 stroužky česneku, sladká paprika, pepř, 4 lžíce kečupu, 6 brambor
Jak připravit tento recept:
Cibuli nadrobno nakrájíme a zesklovatíme na rozehřátém oleji. Přidáme mleté maso, které orestujeme. Přisypeme sladkou papriku, promícháme a zalijeme vařící vodou. Do omáčky přidáme papriku nakrájenou na proužky, brambory nakrájené na kostičky, česnek, gulášové kostky, pepř a kečup. Vaříme do změknutí brambor. Ke konci trochu zahustíme. Podáváme s chlebem.
Další recepty:
Kuřecí srdíčka na smetaně krátce prohřejeme.
Rajčata plněná mletým masem upečeme v předehřáté troubě.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Smaženice z hub s chlebem.
Zapečené lasagne s mletým masem a bešamelem dopečeme do mírného zezlátnutí povrchu.
Rychlá koprová omáčka kterou odáváme s knedlíky a hovězím masem.
Polévka z medvědího česneku kterou posypeme petrželkou.
Citronový bešamel ke kterému vmícháme vaječný žloutek.
Smetanové kuře na paprice s kuřecím masem a těstovinami nebo knedlíkem.
Cibulový bešamel necháme půl hodiny povařit.
Sladká koprová omáčka s rozkvedlaným žloutkem.
Koprová omáčka se smetanou.
Gulášová polévka z mletého masa kterou odle potřeby dochutíme polévkovým kořením.
Smetanová koprová omáčka
Dozvíte se zde, jak se připravuje omáčka z mletého vepřového masa a recept na přípravu.