Recepty > omáčky > omáčka z papáji s chilli
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
2 hrnky zralé papáji nakrájené na drobné kostičky, 4 lžíce citronové šťávy, 2 lžíce jemně nasekaných mátových lístků, 2 lžíce nasekaného chilli, 1,5 lžíce rozmačkaného zázvoru, 1 lžíce medu
Jak připravit tento recept:
Smícháme papáju, citronovou šťávu, mátové lístky, chilli a zázvor. Přidáme med a znovu dobře zamícháme. Nádobu přikryjeme a vložíme aspoň na dvě hodiny do lednice. Omáčku podáváme studenou k masům a rybám.
Další recepty:
Čatní z manga necháme vychladnout.
Kotlety na šlehačce zapečené s kolečky brambor.
Sýrová omáčka kterou ochutíme žloutky a máslem.
Chilli con carne nakonec krátce prohřejeme.
Cuketa na kari s chilli.
Rajská omáčka s masovými kuličkami a kynutým knedlíkem.
Kuřecí kapsa se žampiony osmažená na rozehřátém oleji.
Hlíva ústřičná s těstovinami dusíme s malým množstvím tekutin.
Provensálská rajčata s vejci podáváme s chlebem.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Bavorská svíčková které dodají chuť brusinky.
Úhoř na víně kterého podáváme s rýží.
Boršč s klobásou a zakysanou smetanou.
Omáčka na špagety z rajčat
Dozvíte se zde, jak se připravuje omáčka z papáji s chilli a recept na přípravu.