Recepty > omáčky > omáčka z petržele
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
1 svazek petrželové natě, 1 cibule, 1 lžíce másla, 100 ml zeleninového vývaru, 150 ml smetany, bílý pepř, sůl
Jak připravit tento recept:
Najemno nasekanou cibulku zpěníme na másle. Petrželovou nať nasekáme a přidáme k cibuli. Zalijeme vývarem a smetanou, promícháme a vaříme asi 5 minut. Poté omáčku mixujeme a dochutíme solí a pepřem.
Další recepty:
Boršč s klobásou a zakysanou smetanou.
Sýrová omáčka kterou ochutíme žloutky a máslem.
Chilli con carne nakonec krátce prohřejeme.
Bavorská svíčková které dodají chuť brusinky.
Cuketa na kari s chilli.
Kuřecí a krůtí fondue podáváme s různými druhy dresingů...
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Hlíva ústřičná s těstovinami dusíme s malým množstvím tekutin.
Rajská omáčka s masovými kuličkami a kynutým knedlíkem.
Kuřecí kapsa se žampiony osmažená na rozehřátém oleji.
Plněné papriky se sýrem a zeleninovým salátem.
Úhoř na víně kterého podáváme s rýží.
Houbová polévka se smetanou kterou na talíři ozdobíme zelenou petrželí.
Sýrové fondue
Dozvíte se zde, jak se připravuje omáčka z petržele a recept na přípravu.