Recepty

Recepty > omáčky > omáčka z rýže

Omáčka z rýže recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

3 šálky jablečného džusu, 2 šálky jasmínové rýže, 4 polévkové lžíce změklého másla, 1 polévková lžíce škrobové moučky, 1 šálek vody

Jak připravit tento recept:

Propláchnutou a spařenou rýži uvaříme v jablečném džusu pozvolna asi 30 minut do měkka. Poté vmícháme máslo a 1 šálek vody, ve kterém jsme rozmíchali škrobovou moučku. Krátce povaříme, aby rýžová omáčka dostala správnou hustotu.

Další recepty:
Sýrová omáčka kterou ochutíme žloutky a máslem.
Kuřecí svíčková s knedlíky.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Dietní boloňské špagety ozdobíme lístky bazalky a strouhaným parmezánem.
Hrnec na vaření rýže asijské.
Rajská polévka z protlaku s drobnými těstovinami.
Znojemský guláš z vepřového masa posypeme osmaženými kroužky cibule.
Hovězí svíčková s houbovým přelivem plátky hovězí svíčkové položíme na talíře.
Rajská omáčka z čerstvých rajčat kterou zahustíme trochou hladké mouky.
Dijonské brambory zdobíme nasekanou pažitkou.
Domácí klobásy pečeme dočervena.
Zapečené palačinky plněné kuřecím masem podáváme se zeleninou.
Rajská omáčka s masovými kuličkami a kynutým knedlíkem.
Znojemská omáčka

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje omáčka z rýže a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.