Recepty

Recepty > omáčky > omáčka ze šlehačky a brusinek

Omáčka ze šlehačky a brusinek recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

200 ml brusinového kompotu, 250 ml šlehačky, mléko, hladká mouka, máslo, sůl, voda

Jak připravit tento recept:

Kompot z brusinek rozmixujeme a přecedíme. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku. Rozředíme ji vodou a přidáme podle potřeby nebo chuti mléko a brusinky. Nakonec vmícháme smetanu a omáčku za stálého míchání krátce povaříme. Podáváme se zvěřinou a bramborovou kaší.

Další recepty:
Kuře na smetaně podáváme s vhodnou přílohou.
Vepřový jazyk s křenovou omáčkou a vařenými brambory.
Čatní z manga necháme vychladnout.
Brusinková omáčka ze sušených brusinek z malého hrnce.
Cuketa na kari s kokosovým mlékem.
Rajská omáčka z čerstvých rajčat kterou podáváme s plátkem hovězího masa.
Kotlety na šlehačce zapečené s kolečky brambor.
Hovězí guláš na červeném víně s houskovým knedlíkem.
Cibulačka z červené cibule se zapečenými sýrovými toustíky.
Kuřecí maso se žampiony podáváme s vhodnou přílohou.
Úhoř na víně kterého podáváme s rýží.
Kuřecí kapsa se žampiony osmažená na rozehřátém oleji.
Fazolky na smetaně s hovězím masem které prohřejeme.
Višňová omáčka

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje omáčka ze šlehačky a brusinek a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.