Recepty > omáčky > omáčka ze sterilovaného hrášku
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
2 sterilované hrášky, 1 cibule, česnek, ocet, majoránka, masox, sůl, pepř, mouka
Jak připravit tento recept:
Na oleji zpěníme cibulku, přisypeme mouku a připravíme si zásmažku, do které nalijeme plechovky sterilovaného hrášku a necháme provařit. Dochutíme octem, majoránkou, solí, vegetou a podle chuti česnekem. Podáváme s bramborem a párkem.
Další recepty:
Cuketa na kari s kokosovým mlékem.
Kuřecí kapsa se žampiony osmažená na rozehřátém oleji.
Čatní z manga necháme vychladnout.
Kuřecí maso se žampiony podáváme s vhodnou přílohou.
Rýže s hráškem můžeme posypat strouhaným sýrem.
Kuře na smetaně podáváme s vhodnou přílohou.
Vepřový jazyk s křenovou omáčkou a vařenými brambory.
Brusinková omáčka ze sušených brusinek z malého hrnce.
Rajská omáčka z čerstvých rajčat kterou podáváme s plátkem hovězího masa.
Kotlety na šlehačce zapečené s kolečky brambor.
Hovězí guláš na červeném víně s houskovým knedlíkem.
Cibulačka z červené cibule se zapečenými sýrovými toustíky.
Úhoř na víně kterého podáváme s rýží.
Višňová omáčka
Dozvíte se zde, jak se připravuje omáčka ze sterilovaného hrášku a recept na přípravu.